Huisstijl laten bedenken - Billie's Home

Het huisstijl ontwerpen is net als het inrichten van een huis. Het moet bij u passen. De huisstijl versterkt de identiteit van zowel uw onderneming als uzelf. Dit is een belangrijk element waarmee u zich meer kan onderscheiden van de concurrentie. De huisstijl bepaalt wat voor eerste indruk de klant van u krijgt.

Een paar vragen die gesteld moeten worden bij het huisstijl ontwerpen zijn:

  • Wat voor imago wilt u uitstralen?
  • Wie is uw doelgroep?
  • Wat is uw strategie?
  • Wat is uw visie & missie?

Bij het brainstormen letten we op de eigenschappen van uw bedrijf, het product en/of dienst. We luisteren naar uw wensen, bijvoorbeeld wilt u een eenvoudige huisstijl of juist ééntje met geometrische elementen erin verwerkt. Wilt u uw logo prominent weergeven in uw huisstijl of juist subtiel. Misschien heeft u al rondgekeken naar wat er voor huisstijlen in uw branche zijn om indrukken op te doen en om te bepalen wat u wel en niet aanspreekt. We nemen het allemaal mee in het denkproces!

Misschien heeft u al enige jaren een onderneming met een vertrouwde huisstijl. Toch heeft u het gevoel dat er nog wat mist, een update naar deze tijd kan ook geen kwaad. Alleen hoe? Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en verbeteren. Daarbij hoort ook uw huisstijl. Een huisstijl kan na enige jaren gedateerd aandoen of is niet meer alomvattend voor al uw huidige werkzaamheden. Het is daarom ook niet zo gek om uw huisstijl om de paar jaar kritisch te bekijken en te bepalen of een Huisstijl Restyling gewenst is. Dit hoeft natuurlijk niet altijd rigoureus te gebeuren. Subtiele aanpassingen kunnen al het verschil betekenen.

Wilt u uw huisstijl laten ontwerpen of uw huisstijl restylen? Dan zit u hier bij ons aan het goede adres. We willen dan graag van u horen wat uw wensen hierbij zijn, zodat onze ontwerpers hiermee aan de slag kunnen.

#huisstijl #herkenning #imago #onderneming #brainstorm #ontwerp #uniek #visuele uitstraling #identiteit